Впровадження Нових технологій в практичну діяльність центру

З грудня 2019 року в роботу Центру щелепно-лицевої хірургії і стоматології Київської обласної клінічної лікарні було впроваджено нові методи лікування, такі як артроскопія та артроцентез скронево-нижньощелепного суглоба за допомогою артроскопа фірми Karl Storz (Німеччина), придбаний за сприяння Адміністрації Київської обласної клінічної лікарні.

Пацієнти із захворюваннями скронево-нижньощелепних суглобів складають значний контингент серед звернень до нашого Центру. Це стало рушійною силою до впровадження нових напрямків лікування даного виду патології. Одним з найбільш дієвих та ефективних методів в світі, що включені до стандартів лікування усіма фаховими спільнотами з лікування патології суглоба,  є артроскопія та артроцентез, які дозволяють провести якісну діагностику, лікування та ліквідувати больовий синдром.

Центр щелепно-лицевої хірургії і стоматології щиро вдячний Адміністрації Київської обласної клінічної лікарні за сприяння у провадженні новітніх та малоінвазивних методів лікування в роботу Центру, що дозволить розширити спектр надання допомоги населенню жителям Київської області та інших регіонах України.