Візит Співробітників Центру ЩЛХ КОКЛ на запрошення компанії DISIOR LTD (м. Хельсінки, Фінляндія) До Медичного Факультету Університету Міста Хельсінки(Фінляндія), а також до Terkko Health Hub (науково-технологічний хаб університету)

Під час різдвяних свят співробітники Центру щелепно-лицевої хірургії та стоматології, професор кафедри стоматології Андрій Копчак та доцент кафедри стоматології Юрій Чепурний на запрошення компанії DISIOR LTD (м. Хельсінки, Фінляндія) відвідали Центр щелепно-лицевої хірургії та стоматології Медичного факультету Університету міста Хельсінки (Фінляндія), а також Terkko Health Hub (науково-технологічний хаб університету).

Компанія Disior Ltd. є зразком державно-приватного партнерства в сфері трансферу наукових технологій, яка працює на базі створеного університетом науково-технічного хабу для практичної реалізації наукових ідей та розробок. Компанія працює в галузі створення та практичного втілення програмного забезпечення для потреб щелепно-лицевої хірургії, травматології та нейрохірургії на основі наукових розробок Університету м. Хельсінки.

В ході візиту співробітники зустрілись з керівником компанії DISIOR LTD Anna-Maria Henell, деканом медичного університету Хельсінського університету професором Risto Renkonen та завідувачем Центру щелепно-лицевої хірургії професором Risto Konti. Вході зустрічі співробітники центру ознайомились з роботою науково-технологічного хабу та Центру щелепно-лицевої хірургії, а також отримали пропозицію долучитися до групи експертів щодо розробки та впровадження автоматизованих систем для лікування дефектів та деформацій орбіти.

Завдяки партнерським відносинам компанії DISIOR LTD та  компанії PLANMECA українські фахівці мали можливість відвідати основні виробничі потужності  світового лідера у  виробництві медичного, зокрема стоматологічного, обладнання в світі та ознайомитись з останніми технологічними новинками компанії.