Розпочато співпрацю центру щелепно-лицевої хірургії Київської обласної клінічної лікарні №1 з кафедрою стоматології інституту післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

31 серпня 2015 року відбулася зустріч співробітників центру щелепно-лицевої хірургії та стоматології  та співробітників кафедри стоматології інституту післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Завідувач центру, головний стоматолог Київської області Рибак В.А. повідомив присутнім про підписання угоди створення клінічної бази кафедри стоматології на базі відділення щелепно-лицевої хірургії та стоматології  Київської клінічної обласної лікарні №1, що є результатом багаторічної співпраці співробітників Національного медичного університету імені О.О. Богомольця та відділення.

Співробітникам центру було представлено професора Копчака А.В., доцента Чепурного Ю.В., молодих спеціалістів та лікарів-інтернів кафедри стоматології. Було обговорено питання подальшого розвитку клініки в науковій, освітній та практичній сферах діяльності. Наголошувалось на необхідності забезпечення якості лікування хворих на рівні Європейських та світових стандартів, популяризації досягнень клініки, ознайомлення лікарів-інтернів з останніми досягненнями та інноваційними розробками в галузі щелепно-лицевої хірургії та стоматології.

За єдиною думкою колег, домовленість про співпрацю та необхідність тісної взаємодії у вирішенні нагальних питань розвитку центру, була одностайно підтримана усіма присутніми на зустрічі.

к 2

На фото співробітники відділення щелепно-лицевої хірургії та стоматології Київської обласної клінічної лікарні №1 та кафедри стоматології інституту післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, лікарі-інтерни.