Участь співробітників центру в роботі міжнародного симпозіуму з черепно-щелепно-лицевої хірургії (м. Мадрид)

25.01.2019 року в Університетській лікарні Рамона і Кахаля в м. Мадрид (Іспанія) пройшов V Міжнародний симпозіум з черепно-щелепно-лицевої хірургії, який відобразив останні досягнення і тенденції розвитку даної спеціальності. Участь в симпозіумі прийняв лікар Центру щелепно-лицевої хірургії та стоматології КОКЛ к.мед.н. Д.М.Кеян.

В ході симпозіуму розглядались питання  інтраопераційного застосування навігаційних систем, 3d моделювання реконструкцій середньої зони обличчя і орбіт, використання індивідуальних титанових імплантатів в лікуванні та реабілітації онкологічних пацієнтів, при проведенні ортогнатичних операцій та лікуванні постраждалих з наслідками травматичних пошкоджень.

Ключові лекції були представлені відомими фахівцями в царині щелепно-лицевої хірургії: J.Acero (Іспанія), E.Belli, М.Galie–(Італія), M.Grant (США), M.Rana, A.Schramm (Німеччина) та ін, які продемонстрували свої останні досягнення та інновації і окреслили основні тенденції розвитку спеціальності на наближчі роки.