Участь співробітників центру в Науково-практичній конференції “Актуальні питання надання хірургічної допомоги в умовах воєнного і мирного часу”

20-21 жовтня 2016 року на базі Української військово-медичної академії відбулася Науково-практична конференція “Актуальні питання надання хірургічної допомоги в умовах воєнного і мирного часу”. Даний захід був присвячений проблемним питанням надання допомоги постраждалим в ході бойових дій під час проведення АТО на сході України, обміну досвідом між практичними лікарями, фахівцями війсково-медичних шпиталів та цивільних медичних закладів, які надавали допомогу постраждалим.

В роботі секції військової щелепно-лицевої хірургії, стоматології та оториноларингології прийняли участь співробітники Центру щелепно-лицевої хірургії Київської обласної клінічної лікарні з доповіддю «Застосування сучасних CAD/CAM технологій в реконструктивно-відновній хірургії щелепно-лицевої ділянки» (В.А. Рибак, А.В. Копчак, Ю.В. Чепурний, Д.М. Черногорський), що була присвячена сучасним методам реабілітації постраждалих з посттравматичними дефектами та деформаціями обличчя. Доповідь отримала схвальні відгуки колег та визнана вкрай важливою в сенсі значної актуальності проблеми надання спеціалізованої допомоги пораненим в ході бойових дій.