Участь співробітників Центру щелепно-лицевої хірургії в Науково-практичній конференції з міжнародною участю «Пародонтологія: вчора, сьогодні, завтра»

26 жовтня 2018 року в м. Львів відбулась Науково-практична конференція з міжнародною участю «Пародонтологія: вчора, сьогодні, завтра», організована Львівським осередком Асоціації лікарів-пародонтологів України. Були висвітлені питання присвячені сучасним підходам та етіотропному лікуванню генералізованого пародонтиту, рентгенологічним аспектам, особливостям дентальної імплантації у пародонтологічних хворих, муко-гінгівальній хірургії та використанню гіалуронової кислоти в пародонтології.

Серед спікерів конференції – провідні українські та закордонні фахівці: проф. Білоклицька Г.Ф., доц.. Дерейко Л. О. На конференції була представлена доповідь професора Копчака А.В.  на тему «Особливості дентальної імплантації  в умовах дефіциту кісткової тканини у пародонтологічних хворих», в якій представлені здобутки ЦЩЛХіС КОКЛ та кафедри стоматології ІПО НМУ імені О.О. Богомольця.